Error title


Error popup content text.

Apua

Tarvitsetko apua?

Lähetä meille sähköposti osoitteeseen support@veikkaushuone.com tai täytä alla oleva lomake.

Lähetä

Usein kysyttyä

Minulla on jo pelitili, voinko tehdä vielä toisen?

Et, jokaiselle pelaajalle sallitaan vain yksi pelitili. Useiden käyttäjätunnusten avaaminen on rike meidän yleisiä sääntöjämme vastaan, ja voi johtaa käyttäjätilien sulkemiseen. Yksi käyttäjätili riittää kaikkien Veikkaushuonen tarjoamien pelimoduulien käyttöön.

Unohtunut salasana/ käyttäjätunnus

Jos olet unohtanut salasanasi, käytä “Unohtuiko Salasana?” toimintaa (sijaitsee sivustomme ylälaidassa).  Jos olet unohtanut käyttäjänimesi, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pelitilin sulkeminen

Jos haluat sulkea pelitilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua tämän kanssa.

Muuta osoitetietoja/ päivitä tilisi

Vahvista uudet tietosi lähettämällä meille kopiot henkilöllisyystodistuksesta sekä todiste uudesta osoitteesta sähköpostitse osoitteeseen dokumentit@veikkaushuone.com. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joko sähköpostitse tai live chatissä.

Miten nopeasti voin saada kotiutukset?

Tämä riippuu mitä kautta teet kotiutuksen. Yleensä Luottokortti-kotiutus kestää 2-4 työpäivää, Pankkisiirto 1-4 työpäivää, Nettilompakko 24 tuntia. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai live-chatin kautta jos sinulla on kysyttävää nostostasi.

Voinko tehdä talletuksen käyttämällä Luottokorttia, Nettipankkia tai Pankkitiliä, joka ei ole nimissäni?

Voit ainoastaan tallettaa omissa nimissä olevan metodin kautta.

Voinko nostaa rahoja käyttämällä eri metodia kuin mitä käytin talletuksessa?

Et. Nosto on tehtävä käyttämällä samaa palvelua kuin käytit tehdessäsi talletuksen. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Henkilötiedot/-dokumentit

Minua on pyydetty vahvistamaan henkillöllisyyteni, ovatko tietoni teillä turvassa?

Emme jaa tietoja/ vastaanotettuja dokumenttejä kolmansille osapuolille. Ainoastaan valtuutettu henkilöstö käsittelee asiakirjoja. Voit myös peittää asiakirjoista ne osiot, joita emme tarvitse nähdä.

Minua pyydettiin toimittamaan lasku, jossa ilmenee kotiosoitteeni, mutta minulla ei ole laskuja omassa nimessäni.

Voitko lähettää meille jonkin muun dokumentin, mistä ilmenee sekä  osoitteesi, että nimesi? Esimerkiksi verokuittisi, luottokortti tiliotteesi tms.

En omista skanneria tai faksia, miten voin toimittaa dokumentit?

Voit kuvata dokumentit digikameralla, ja lähetä sitten kuvat meille sähköpostitse dokumentit@veikkaushuone.com. Huomioi, että kuvien pitää olla todella hyvälaatuiset.

Miten saan ensitalletusbonuksen?

Ensitalletusbonusta varten sinun täytyy tallettaa vähintään 11€ käyttäen bonuskoodia VEIKKAUSHUONE100.

Tarjous on voimassa ainoastaan uusille asiakkaille, jotka tallettavat ensimmäistä kertaa Vedonlyöntiin. Bonus lisätään Vedonlyöntitilille automaattisesti heti kun talletus on siirretty Vedonlyöntitilille.

Lisätietoja ensitalletusbonuksestamme löydätte täältä https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus

Sain bonuksen, mutten halua sitä

Voimme halutessasi poistaa bonuksen. Ota pikimmiten yhteyttä asiakaspalveluumme, äläkä käytä bonusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, joko sähköpostiste tai live-chatin kautta.

En saa tietoa kampanjoista

Tarkista, että vastaanotat uutiskirjeitämme, voit myös olla tästa asiasta yhteydessä asiakaspalveluun, joko sähköpostiste tai live-chatin kautta. Lisäämme tämän jälkeen tilisi markkinointilistallemme.

Voitin rahaa ilmaskierroksilla, mutten näe rahoja tililläni

Huomioi, että ilmaiskierroksilla voitettu raha on bonusrahaa, ja näkyy tililläsi vasta kuin kierrätysvaatimukset ovat täyttyneet.

Miten voin seurata vetojani?

Pelihistoria löytyy kotisivuiltamme (www.veikkaushuone.com), kun kirjaudutte sisään pelitilillenne ja klikkaatte oikeasta yläreunasta "KERTOIMET". Valitkaa sieltä "Tilitapahtumat", jonka jälkeen avautuu erillinen "Raportti" sivu. Näette koko pelihistorian (kaikki vedot ja rahansiirrot) klikkaamalla "Näytä raportti". Painikkeen yläpuolella olevien etsintäkenttien avulla voitte rajata hakuanne tarkemmin.

MIksi kertoimet muuttuvat?

Joskus saamme uutta tietoa, joka vaikuttaa vedon oikeudenmukaiseen lopputulokseen. Tämän sattuessa, korjaamme kertoimet. Jos haluat tehdä vedon maksimipanoksella, tämä tullaan laskemaan uudelleen riippuen kertoimesta.

Mitkä ovat yksittäisveto ja yhdistelmäveto?

Yksittäisveto: Tämä on yksinkertaisesti se, että asetat yhden lopputuloksen yhdelle kohteelle. Voitat kertoimen x panoksen.
Yhdistelmäveto: Lisää useampi valinta pelikupongillesi ja aseta panoksesi kerrottuna kertoimella. Voittosi = kerroin x panos.

Kuinka monta kohdetta voin valita yhdistelmävedolle?

Sallimme enintään 10 kohdetta yhdistelmävedolle.

Onko yksittäispanosten lukumäärää/pelikuponki rajoitettu?

Ei ole. Voit asettaa haluamasi määrän yksittäisvetoja yhdelle kupongille.

Kuinka tasoitusveto toimii?

Tasoitusvedot ovat vetoja, joissa on asetettu tiettyjä erikoisehtoja, jonka avulla voittaja valitaan - riippumatta pelin lopputuloksesta.
Aasialainen tasoitusveto on vetomuoto, jossa yhdelle joukkueelle (underdog, perässä oleva), annetaan etumatka, jotta ottelu olisi tasaväkisempi. Tämä tarkoittaa, että heille annetaan virtuaalinen etumatka ottelussa, kun taas voittajasuosikille annetaan vastaava negatiivinen tasoitus, esim. -0.5 ja 0.5.

Jos asetat panoksen -0.5:lle, voitat ainoastaan jos joukkueesi voittaa.
Jos asetat panoksen 0.5:lle, voitat ainoastaan jos joukkueesi voittaa tai jos ottelu päättyy tasapeliin.

1x2 tasoitusvedolla (3-osainen tasoitusveto) on pelimuoto, jossa on tasapelin mahdollisuus, antaen sinulle kolme mahdollista vetoa.

Esim.
1x2 tasoituksella (-1) - Asetat panoksen kotijoukkueelle ja ottelu päättyy 1-0. Kun lasketaan tasoitus mukaan, ottelun lopullinen tulos on 0-0, tarkoittaen, että olet hävinnyt vetosi. Jotta voittaisit, ottelun pitää päättyä kotijoukkueen voittoon vähintään kahden maalin erolla.

1x2 tasoituksella (-1) - Asetat panoksen tasapelille ja ottelu päättyy 2-0. Kun lasketaan tasoitus mukaan, ottelun lopullinen tulos on 1-0, tarkoittaen, että olet hävinnyt vetosi. Jotta voittaisit, ottelun pitää päättyä kotijoukkueen voittoon yhdellä maalierolla.

1x2 tasoituksella (-1) - Asetat panoksen vierasjoukkueelle ja ottelu päättyy 2-1. Kun lasketaan tasoitus mukaan, ottelun lopullinen tulos on 2-2, tarkoittaen, että olet hävinnyt vetosi. Jotta voittaisit, ottelun pitää päättyä joko vierasvoittoon tai tasapeliin.

Miten Aasialaisen tasoitusveto ja Yli/Alle eri tasoituksilla toimii?

Aasialaisen tasoitusveto/ Yli/Alle eri maalilinjoilla voivat päättyä useisiin tuloksiin, voiton tai häviön lisäksi.

Esim.
Jos teet vedon Aasialaiseen tasoitusvetoon 0, veto perutaan ja saat panoksesi takaisin jos ottelu päättyy tasan.
Jos teet vedon Aasialaiseen tasoitusvetoon 1, veto perutaan ja saat panoksesi takaisin jos vierasjoukkue voittaa vain yhden maalin erolla.
Jos teet vedon Aasialaiseen tasoitusvetoon 2, veto perutaan ja saat panoksesi takaisin jos ottelussa tehdään kaksi maalia. Yli/Alle vedoissa ei ole väliä kumpi joukkue voittaa. Voiton ratkaisee maalimäärät.

Miten Aasialainen tasoitusveto Yli/Alle eri maalilinjoilla toimii?

Aasialaisessa tasoitusvedossa Yli/Alle eri maalilinjoilla vedon lopputulos voi päättyä muuhunkin kuin voitto tai häviö: puolikas voitto ja puolikas häviö.

Esim.
Aasialainen tasoitusveto 0.25 on yhdistelmä Aasialaisesta tasoitusvedosta 0 ja Aasialaisesta tasoitusvedosta 0.5.
Jos olet asettanut  Aasialaisen tasoitusvedon 0.25 (koti) ja ottelu päättyy tasapeliin (0-0, 1-1, 2-2 jne.); vetosi on puoliksi voitettu.
Jos olet asettanut Aasialaisen tulosvedon -0.25 (koti) ja ottelu päättyy tasapeliin (0-0, 1-1, 2-2 jne.); vetosi on puoliksi hävitty.

Aasialainen tasoitusveto 0.75 on yhdistelmä Aasialaisesta tasoitusvedosta 0.5  ja Aasialaisesta tasoitusvedosta 1.
Jos olet asettanut  Aasialaisen tasoitusvedon 0.75 (koti) ja vierasjoukkue voittaa yhden maalin maalierolla  (0-1, 1-2, 2-3 jne.); vetosi on puoliksi hävitty.
Jos olet asettanut  Aasialaisen tulosvedon -0.75 (koti) ja kotijoukkue voittaa ottelun 2-1; vetosi on puoliksi voitettu.

Yli/Alle 2.25 on yhdistelmä Yli/Alle 2 ja Yli/Alle 2.5
Jos asetat vedon Yli 2.25 ja ottelussa tehdään 2 maalia; vetosi on puoliksi hävitty.
Jos asetat vedon Alle 2.25 ja ottelussa tehdään 2 maalia; vetosi on puoliksi voitettu.

Miten kertoimet ja Puoliksi Hävityt vedot lasketaan?

Jos häviät puolikkaan vedon, tämä tarkoittaa, että sinulle palautetaan puolet panoksestasi ja puolet panoksesta olet hävinnyt. Uusi kerroin on automaattisesti 0.5.

Miten kertoimet ja Puoliksi Voitetut vedot lasketaan?

Jos sinulla on puolikas voitto, tämä tarkoittaa, että sinulle palautetaan puolet panoksesta, ja toinen puolisko voittaa uudelleen lasketulla kertoimella: [(KERROIN+1)/2]*PANOS/2

Miksi jotkut vedot perutaan?

On eri syitä vetojen perumiseen. Systeemissämme me perumme vedot kahdessa tapauksessa:
Jos ottelua ei pelata loppuun (katso eri lajien säännöt);
Aasialaisessa tasoitusvedossa ja Yli/ Alle XXXX parametreillä.

Mitkä ovat sallitut vähimmäis-/ enimmäispanokset?

Meillä ei ole vähimmäispanosrajoitusta, kun taas maksimipanos riippuu vedon kohteesta (kohteista). Jos koitat tehdä vedon, ja määrä ylittää maksimipanoksen, tulet saamaan ilmoituksen siitä, miten suuren summan voit asettaa vetoon.

Milloin tietyn kupongin tulokset rekisteröidään?

Rekisteröimme tulokset heti, kun olemme saaneet viralliset tuloslistat. Löydät vetosi lopulliset tulokset kun ne ovat ratkaistu.